Tuesday, November 30, 2010

Humaira dan Hariz

Sekarang Hariz dah masuk umur 4 bulan n Humaira dh 3 thn 3 bulan.. Jom kita tgk perbezaan antara Humaira dan Hariz.
 


 Ok...cube teka ni gambar sape?.....................Hariz or Maira.. jeng.jeng...jeng....

*


*


*


*




*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


*


Gambar Maira!!  hehe main teka teki lak:-)





Kt atas ni adalah gmbar Hariz..Hariz lg debab dr Humaira..bak kate pengasuh Hariz baby gegar!!debok hahah!





Amir Hariz yg tembam



Humaira yg comel











Cuba tgk..lebih kurang je kan muka diorg..Namapun adik beradik!  apadaa labu
















Hariz yg semakin membesarkan badan..suka sgt hisap jari!





Humaira yg xnmpak kening..






~Humaira lebih putih dr Hariz..xper la Hariz..Hariz lelaki gelap pun xper, makin macho ape~

Monday, November 29, 2010

Muhammad Amir Hariz

Hari ni nk tayang gambar anak ke2 lak...

                                                    Saat mengandungkan Hariz





                                             Antara gambar pertama yg diambil di hospital..
                                             Berat: 3kg
                                            T.lahir: 28 Julai 2010
                                             Masa:12.06am 
                                             Tempat: Hospital Muadzam Shah











                   Aku n mama..Hariz pun mama yg sambut..thankz mama sbb sudi sambut Hariz.

















                        Eeeeeeeee....geramnye tgk hariz:-) hehe comel2..alhamdulillh semuanye salamat.




















                                                                    Hariz 1 bulan




                            ~Umi doakn semoga anak-anak umi berjaya didunia dan akhirat..Amin~











Friday, November 26, 2010

Aisya Humaira

Antara memori indah dlm hidup aku;-)

 Umur aku 24thn. Time ni x silp aku ngndung 7 bulan kt maira. Ktorg duk flat kt pandan indah (2007)




Aisya Humaira bt Ahmad Izarudin
Berat 2.63kg
T.Lahir: 21 Ogos 2007
10.43am
Yg penting mama sambut..heee. kt mane lg kalau bukan kt hospital Muadzam..Dlm gambar ni Maira umur 1 hari



Maira n Ciksu die..zzzzzzzz


Sarrah a.k.a ciksu bolat n maira..jgn marah ye ciksu!


Maira 2 bulan


Maira 3thn(2010)

Sekian..sj letak pic byk2..kenangan ni!

Saat kepulangan mama n Al


Pg tu kitorg bertolak dr Saujana Putra (umah spupu abg) ke klia..dekat je lebih kurg stengah jam je..smpi dlm kul 9lbih kt sane..2pun nasib baik bestfriend al yg byk gtau info psal pnerbgn haji ni.. klu x kitrg kalut agaknye kena brsiap awal sbb ikut surat kul 7am dijangka smpai..tq zam!



                                 Nilah orgnye yg bru blk haji..Mama n Aliff..berseri2 muke dorgkn!





                                            Tgk! maira brgaya ngn beg baru hadiah drpd mama.:-)
                                                                Ciksupun dpt gak beg..2 lg! suke lah dorg tu..








                                 Antara yg dtg jmput mama n al.. dlm pic ni yg xder wan ,abg  n aunty ayu..




From KAAIA to KLIA

Mama dan Aliff baru sahaja sampai dari menunaikan Haji. Semoga haji yang dikerjakan mereka diterima Allah dan mendapat Haji Mabrur!


Perjalanan menaiki kapal terbang dari KAAIA (King Abdul Aziz International Airport) ke KLIA (Kuala Lumpur) mengambil masa 8jam. Kami menunggu di KLIA bersama dengan Angah, wan, fariz dan Sarah. Turut juga hadir Aunty Ayu. Terima kasih atas jamuan lunch dirumah beliau. Memang best!