Sunday, January 16, 2011

Alhamdulillah:-)

Risau mengenangkan kakak taknak pergi ke taski. Tapi aku cube menenangkan diri aku. yelah dalam membesarkan anak2 mmg byk dugaan dan cabaran. semua tu kena tempuhi. Mohon pada yg Esa supaya permudahkan segala urusan..


seronok g taski kan kakak..ade ramai kawan tau

Minggu lpas hari isnin aku call pengasuh tanye kakak pergi taski ke tak.. pengasuh kata kakak tak pergi. kakak kata taknak. Aku terpaksa mintak kebenaran dgn pihak pentadbir utk keluar sek pergi hantar kakak ke taski. Memang menangis la kakak kat taski tu biler dh sampai kat sane. aku tinggalkan je kakak dgn cikgu die.. malam tu aku call aki spy aki amik gak kakak walaupun die taknak ke taski. aki ni yg amik kakak pergi balik ke taski dgn van hari2..



Hari selasa kakak ke taski mcm biase..aki siap dukung masuk dlm van. Pengasuh kate kakak nmpak ok je time tu..lega hati umi...so untuk hari yg seterusnye sampaila hari jumaat kakak ke taski. kakak nmpak ok n macam seronok ke taski sekarang. harapla berterusan...:-)





~Sejak sekolah ni nampak kakak berisi skit~ hoyeh:-)

2 comments:

  1. wah, kelakar umayyah mase dlm gmbr ni... yg paling kelakar skali yg gmbr seronok g taski.. haha :D

    ReplyDelete
  2. hari pertama g sekolah..awal tau aisya bgn..sebelum pukul 6pg lg..tupun kbetulan wan ade..wan yg pujuk die... ngn alg x makan saman. Aisyah nak dgn wan je dari mandi sampaila pakai baju semua wan yg siapkan:-)

    ReplyDelete