Wednesday, January 12, 2011

Syukur padamu Ya Allah!!

Terima kasih  Ya Allah di atas rezekimu untuk anak2ku.. Aku hanya mahu memberikan yang terbaik untuk anakku.. Mama..terima kasih mama! diatas sokongan mama utk alg. Mase mengandungkan kakak dulu aku lgsung tidak menghiraukan mengenai penyusuan susu ibu.. amat jahil masa tu. aku mmg tak tau yg susu ibu adalah susu terbaik didunia untuk diberikan kpd anak2... sekarang info mengenai penyusuan susu ibu ada dimana2..cari je dlm internet mmg byak..sedikit sbyk, aku dpt belajar byk mengenai bf.. kemudahan utk ibu yg bf anak pun byk.. mcm pam elektrik, cooler bag, storage susu n mcm2 lg la..alhamdulillah..sekarang xder halangan utk ibu2 yg bekerja utk fully bf anak..

Untuk Hariz
Stakat ni byk lg stok susu utk Hariz
Kakak dulu umi x buat stok byk mcm hariz.. stok susu kakak cume kais pg mkn pg je..maklumla, aku jahil dlu pasal bf ni. wlaupun jahil, kakak tetap fully bf kalu ngn aku cume duk ngan pengasuh je susu formula.


~masih lg menuntut ilmu...masih byk yg aku kena belajar ttg dunia susu ibu~

No comments:

Post a Comment