Sunday, February 20, 2011

Gud Luck Wan

Kitorg terpaksa ambil Cuti Rehat Khas hari jumaat lepas selepas dimaklumkan oleh adik yg dia tertinggal 1 dokumen penting untuk pergi interview kerja..So kitorg bergegas ke KL pagi jumaat tu untuk menghantar dokumen  kpd adik.
Wan..along tidak kisah itu semua, asalkan dapat melihat adik berjaya..Along doakan wan berjaya dan gembirakan hati mama...


 
Wan bersama Hariz



Wan, along masih ingat lagi yg abah beria sgt nak tgk wan pakai uniform pilot tu sebelum abah tiada. Abah siap suruh wan mms gambar lg ke handset abah sehari sebelum abah meninggal.Walaupun abah tidak sempat melihat wan berjaya menamatkan pengajian wan tapi sekurang-kurangnya abah bangga dengan wan..Walaupun abah telah tiada lagi di dunia ni, along harap wan tidak akan lupa dan abaikan mama..mama terlalu banyak berkorban untuk wan dan anak-anaknya yg lain. Jangan lupa ye wan..







~Abah sempat juga menatap wan berpakaian uniform lengkap sebelum abah menghembuskan nafasnye yg terakhir, rindunya kat abah..~

4 comments:

  1. x lama lagi farah leh naik kapal terbang free la..hehe

    ReplyDelete
  2. wida-same juga utk awak.
    seriey-mmg lame dh tringin nak nak k.trbang..jakun la x pernah naikpun..huhu

    ReplyDelete
  3. sedih lah bila teringat arwah ayah de

    ReplyDelete