Friday, February 25, 2011

Makan bantal

korang jgn salah faham..bukan nak makan bantal..hehe
tapi istilah ni dirujuk kpd budak yg tak tumbuh rambut kt bhgian belakang biasanye la..
Aku pun tak tau istilah ni betul ke tak.. tp org2 tua suka kata gitu...
Itu tak penting..motif utamanya ialah aku nak tunjuk beberapa keping gambar kakak time die kecik2 dulu yang tak tumbuh rambut kat belakang..




kelakar rambut kakak


suke ye kakak!


Asal nak kuar je mesti nak pakaikan topi kat kakak sebab xder rambut kat blakang..




~Adik die hariz tak la ketara sgt macam kakak..~

9 comments:

  1. adam tak makan bantal rambutnya.. tapi alif memang banyak jugak la..

    ReplyDelete
  2. anak aku yg first pun gitu..sgt tak cantik tompok2..hehehe.

    ReplyDelete
  3. kakmin n kak aza-sadis tgk rambut anak camtu kan..kelakarpun ade gak

    ReplyDelete
  4. astina-comel dgn rambutnye itu..hee

    ReplyDelete
  5. singgah sini.. jalan2.. terima kasih follow kakyong.. ;)

    ReplyDelete