Monday, March 21, 2011

Lipat baju

Hujung minggu biasenye akan mengambil sedikit masa untuk melipat baju-baju..
Anak dah dua makin banyak la baju..

hasil lipatan kakak


Aku dan suami sama-sama akan bergotong-royong lipat baju..hehe
kalu ade mesin lipat baju kan best! hehe..
nak tunjuk gambar kali pertama budak 4 tahun lipat baju..
siapa lagi kalau bukan kakak..


~umi bangga dengan kakak:-)~

4 comments:

  1. wah, bagusnya kakak lipat baju..kak uli pun, semalam nasib la ery yg tlg lipat baju..setimbun..dia siap lipat belaka..untungnya lah ada adik duduk skali =)

    ReplyDelete
  2. btw, lawa template ni, smlm k.uli masuk template lain kan ? good job cikgu..

    ReplyDelete
  3. kak uli, untung adik tolong lipat..macam sye..bab mlipat baju malas sungguh..hehe..basuh plak rajin. semalam pun pakai template ni..tak tukar pun..tak perasan ek:)

    ReplyDelete
  4. ms k.uli msk blog farah 2,3 hari lepas mcm template lain je..huhuhu~ tak perasan kut sbb browse guna tepon ni, skrg kat ofis guna pc..besar sket

    tu lah, mujur adik rajin lipat baju, basuh baju n sidai lak en. suamiku yg buat :D k.uli tukang masak je..heheheheh~ bestt

    ReplyDelete