Thursday, March 24, 2011

Soft Book untuk Hariz





Sejak ada soft book yang baru abah belikan..(terima kasih abg)
aku saje bagi die pegang itu barang time die menyusu..
sebabnye..time menyusu,tangan die suke hayun2 tak tentu pasal..hehe..
jadi hariz pegang la buku ni ye sambil hayun-hayunkan:-)
soft book ni bagus untuk pendedahan awal kpd anak kecil kita (minat dgn buku)
dengan warnanya yg sgt menarik memang manarik tertarik..:-)
tapi harganye boleh tahan..
bolehla setakat nak beli satu jo..huhu

11 comments:

  1. etiey-buku ke budak yg comel?..hehe
    kakmin-pengsan eden..haha

    ReplyDelete
  2. soft book mmg mahai sket, tp takpelah farah..pendedahan awal..

    ReplyDelete
  3. kak uli-mmg mahai..skali skala:)

    ReplyDelete
  4. farrah kalau pandai cari jumpa je yg murah....terutama time sale2...sy pernah beli 5 sekali, satu jatuh harga rm10...murah kan...hehehe.....baru2 ni beli buku terapung dlm air gak...lum sempat wat entry..nanti2la kalau rajin

    ReplyDelete
  5. alfa-wau sgt2 murah! ala..org KL boleh ar..cam saye duk dalam hutan menghirup udara segar..hehe

    ReplyDelete
  6. alfa-saye menunggu entry itu..cepat skit tau!!haha

    ReplyDelete
  7. wah... rajinlah si kecil tu selak2 buku
    takpe..asalkan tak membahayakan, boleh saja kan?

    ReplyDelete
  8. Comel anak cikgu. Kecik-kecik suka buku. :)

    ReplyDelete
  9. miss nina-bab buku mesti kena rajin2:)hehe
    yati-tq

    ReplyDelete