Wednesday, March 2, 2011

Stok Untuk Hariz



Alhamdulillah..sehingga saat ini Hariz masih lagi menyusu susu ibu sepenuhnya..
Sejak latihan sukan hari tu dah jarang mengepam di sekolah...
Mood untuk mengepam jadi kurang sebab badan penat dan kesuntukan masa di sekolah
Aku takut stok ini akan berkurangan..oh tidak!
Setakat hari ini... ini adalah stok susu untuk Hariz.
Lepas ni kena rajin dan kuatkan semangat:-)









Tak berniat nak membangga diri utk menunjuk-nunjuk GAMBAR DI ATAS.
Aku cuma mahu berkongsi cerita dan menaikkan semangat ibu-ibu di luar sana supaya anda terus memberikan yang terbaik buat anak-anak.



~IBU-IBU pasti boleh!~

7 comments:

  1. banyaknya stok...stok saya dah jadi half huuu sad Y__Y

    ReplyDelete
  2. stok ni tahan tak...? banyaknye... tahniah.. saya adore.

    ReplyDelete
  3. k.min n as-harap semangat ni berterusan
    astina-susu ni tahan hingga 3 bulan

    ReplyDelete
  4. ya allah..byknya.
    tahniah sbb berjaya bg full bf kat anak
    tumpang bangga:)

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan...bagus u breasfeed anak sendiri...susu ibu ni yang terbaik la..alhamdulillah...sudi2 la singgah my blog ye...btw...dah follow u

    ReplyDelete
  6. alhamdullillah...seronok tgok simpan banyak wida pun tgh prgnant..so teringin nak buat macam nih lepas deliver nnti..

    anyway widda follower baru,nnti jengah2 lh yer..

    ReplyDelete