Thursday, April 14, 2011

Hisap jari..best eh?

Hero umi sorang ni suka sgt hisap jari..
Tangan die tak sah la kalau tak letak dlm mulut..
Jadi byk la gmbr die yg aku amik kebetulan duk isap jari..
mana taknye..jari die dgn mulut tu macam magnet je tau!!
tgh makan

Dalam keter nak hantar rumah tok

dua2 jari masuk tu..hehe

bile aku buang je..terus zass ke mulut die trus..hihi
Kakak die dulu tak la macam tuh..
Jadi aku faham la..kalau hariz ni duk ngisap jari jeh..tanda-tanda die nak susu, lapar or nak tidur..
Nak dgr die uwaaaaaaaa..jarang sgt la si hariz ni..
Aku rase berat hariz susut skit la sejak die tak sihat hari tu kan..
siannye anak umi...

7 comments:

  1. budak yang suka hisap jari memang jarang nangis...

    ReplyDelete
  2. hariz bg sign jer kat umi die..dengan harapan umi die paham sebab die x pandai cakap lg..

    *lebih baik isap jari dari melalak kan???

    ReplyDelete
  3. baby mmg suke hisap jari kan...damia pun stat dah masuk jari kat mulut...abes sampai ke baju2 basah huhu

    ReplyDelete
  4. kak min-
    ye ker..

    mama dhia-
    betul tu..melalak skit telinga..hehe


    slverlady-
    damia baru blaja isap jari gak eh..same gengla ngn hariz..hihi

    ReplyDelete
  5. budak kalau tak sihat cepat jer turun berat badan kan, anyway semangat sungguh tau badan budak tecik nih sedap di gomol2 nih hik3 :)

    ReplyDelete
  6. comell nyee :DD
    wink-wink-wink !

    ReplyDelete
  7. mappiau-
    semangat bdn hariz dah skit susut dah tu tp masih semangat lgik..hee

    myzasuki-
    tq..

    ReplyDelete