Saturday, April 2, 2011

Produk Olay

Setakat ni produk yang aku rase sesuai dengan kulit muka ni adalah produk olay..
Tapi aku tidak la pakai semua produk die..
Macam olay total effects ni aku pakai lama dah..


olay total effects


olay regenerist serum

lagi satu olay regenerist serum..
pernah gak beralih arah pakai serum safi rania gold..Tapi bagi aku olay gak best..
rase kulit halus mulus jeh..

10 comments:

  1. saya pernah gak cuba gun aolay tu pun sebab suami dapat set free tp sampai sudah tak kehabisan. mmg susah kan nak dapat produk yg sesuai dengna kulit kita...

    ReplyDelete
  2. akak pakai safi ranis gold.. olay buatkan muka akak berminyak sanagt..

    ReplyDelete
  3. etiey-
    ha a..agak susah gak nk cari yg sesuai..sekarang mcm2 produk baru kuar di pasaran kan..

    kakmin-
    olay total effects agak berminyak skit..
    tapi serum die best sgt..rase kulit kite lembut n tak kering..

    ReplyDelete
  4. sy pun pakai olay..tapi clenaser aje..yg bagai2 yg farah cite tu tak tahu pulak..hehehe...

    ReplyDelete
  5. alfa-cleanser saye dh try dulu tp tak sesuai lak dgn kulit muka saye..

    ReplyDelete
  6. hai farrah..singgah sini pulak..dah follow ur blog..hehe

    ReplyDelete
  7. silvertech-hi..salam perkenalan..tq

    ReplyDelete
  8. muka farah tak bermasalah mcm k.uli, klu k.uli ni salah try mula lah satu batalion jerawat naik..huhuhu~

    ReplyDelete
  9. kak uli-hehe..saye ade gak jerawatnye ni..cume yg kecik2

    ReplyDelete
  10. baru cube2 nak try produk olay regenerits yang baru nie...
    tp my mum mmg dari dulu pakai...
    tgk elok je my mum nye muka.. hehehehe

    ReplyDelete