Saturday, April 16, 2011

Saat yg paling indah

Rase diri ini amat tenang di kala anak sedang menyusu...
suatu perasaan yg tidak dpt digambarkan..
boleh ke aku nak menyusu anak aku ni sampai 2 tahun..


masih panjang lagi perjalanan tu..
jalan tidak selalunye lurus..adakalanye bengkang-bengkok, bercabang-cabang..
ditambah lg dengan aku yg kena sambung blajar bulan 6 ni..dh tak lame dah tarikh tu..
harap semuanye berjalan lancar dan dipermudahkan..

permata2 hati umi yg umi syg sgt2..


sangat-sangat kagum dgn ibu-ibu yg berjaya menyusukan dgn susu ibu sepenuhnya..
malah ade yg meneruskan penyusuan sehingga anaknya le bih dari umur 2 tahun..wah!! mmg aku kagum.. terutama dgn member sek aku iaitu kak aza
aku bolehkah? insyaallah..aku cube..

7 comments:

  1. dear..
    senang je nak wat link..
    highlight kan word y ang kite nak link kan tu..pastu klik kat LINK yang ader kat top bar tu..pastu copy link yang kite nak link kan tu..paste kat ruang yang disediakan..klil ok..jd la..
    ce try..ce try...

    ReplyDelete
  2. dear..
    banyakkan berdoa & jangan putus asa..teruskan usaha..insyaallah..u boleh..

    ReplyDelete
  3. insyaAllah...mcm azza kata...kene doa n disiplin pump susu...sy pun niat nak bf anak 2nd ni selame yg boleh ;)

    ReplyDelete
  4. ummirayyan-
    insyaallah nanti saye try k buat link tu..thanz ye..

    silverlady-
    tu la..disiplin pentingkan..mood saye kurang skang..huhu

    akma-
    tq ye akma..yakin boleh:)

    ReplyDelete
  5. wida-tq wida..sedang menguatkan semangat:)

    ReplyDelete