Monday, June 27, 2011

Cikgu kakak

Hari sabtu lepas,
kitorg pergi ke sekolah kakak setelah mendapat surat ada perjumpaan ibu bapa bersama guru.
Tupun kakak ade terbawak balik surat nama budak lain. Untuk pertama kali aku bersua muka dgn cikgu kakak. Dapat bertanya segalanya pasal kakak. alhamdulillah..berdasarkan apa yg cikgu kakak gtau, kakak ok je kt sek cuma kakak nak bercakap payah skit. Cakap cuma sepatah2..










sesi tandatgn buku rekod


Cikgu kakak ada gtau ada hasil kerja kakak ditampal..pandai kakak buat kolaj



Nilah cikgu kakak..
Terima kasih ye cikgu kerana cikgu mengajar anak kami..:-)


~Minggu depan kelas aku dah start..jadi aku kena prepare apa yg patut sebelum kelas bermula. Tak leh nak berpoya-poya sgt dah..waaa. lepas ni masa aku agak terhad skit untuk update blog mungkin.. tengok dulu keadaan camner~
ok..salam sayang

1 comment: