Friday, July 22, 2011

Aktiviti 22 Julai 11

Esok dan lusa cuti...siapa x suka cuti kan..
Tadi balik dari sekolah tengok kakak tido dgn anak patung..
Tau-tau la kakak ni dulu mane minat main dgn mainan camni..
Nanti kakak mintak abah belikan barbie sekor k...heheh.
Eh! mak ke anak mintak ni..ekeke


sweetnye!! cube tgk kakak..tdo mmg kena pakai cd (cloth diapers) kalau x abisla terkenc......



Petang plak hariz dibawa bersiar2 dpn rumah oleh ciksu ..aku hanya menumpang bergambar:-)


Kakak tgh mewarna..tgk kat blakang plak si lemak susu a.k.a hariz merangkak hala ke dapur.
Kemudian hariz patah blk teraburkan colour pensel kakak..
tu la kakak..x nak buat kerja atas meja..

Sejak adik aku training kat dublin ireland..boleh dikata setiap malam gak la mama dgn adik akan buat video call melalui facebook. benda free nak ckp brape jam pun bleh..takyah nk pakai henpon bagai..
aku plak jakun tanye soalan sejuk ke tak kt sana..heheh..

2 comments:

  1. farah kalau tak nak bagi anak kencing waktu tido, suruh dia kencing sebelum tido....dulu farzana melalak juga bila kita paksa2 kencing, tapi alhamdulillah sekarang dia dah tau sendiir

    ReplyDelete
  2. kitorg mmg buat gtu kak..tp slalunye mesti cd tu ttp basah gak.. kak buat camtu mmg die tak trkencing la eh?...

    ReplyDelete