Tuesday, September 6, 2011

Hariz

Salam..
Hariz yang kini sudah 1 tahun 1 bulan..
Sebelum hariz sakit hari tu hariz dh boleh melangkah skit2 tapi skang die macam lupe ke ape ntah..
Die macam xnak dah try jalan..
mungkin hariz masih memerlukan masa selepas keluar dari wad..


ni gambar hariz sebelum masuk wad..
tertidur penat lepas sedut 'gas'
kalau tak laju je nafas hariz..
Mama cakap kalau nampak hariz mcm semput je cepat2 bwk emergency..
Jangan tunggu2..huhu




Sedih gak x dapat beraya n blk kg..
Tapi aku tahan lagi sebab aku duk dgn family..
kesian kat suami..Ini adalah pertama kali kali kami tak blk beraya di kelantan..
akupun baju raye tak pakai lagi..
Aku tak kisah sgt semua tu asalkan keadaan hariz semakin baik..

2 comments:

  1. moga hariz cepat sembuh...sedih kan bila tgk anak x sihat ni...

    ReplyDelete