Monday, November 28, 2011

Selamat Bertunang Huda

Hari khamis lepas ade dapat sms dari member sekolah ni huda.
Die jemput dtg kenduri hari ni.
Lepas tu aku tanye..kenduri ape?
Huda suh aku dtg dlu baru tau..
hehe..mmg surprise..
Aku rase ramai lg member sekolah yg x tau die dan nazri rupe2nye nak bertunang..
ape2pun tahniah ye Huda dan Nazri!


Berseri sgt muka ko huda,,maklumla org jarang make up..skali make up..pergh!! cair aku.

saat disarungkan cincin


 Dalam bilik sementara menunggu ketibaan rombongan dr pihak lelaki


Untuk makluman..yg duduk ditengah tu la mak andam nye..hehe





~Selamat bertunang buat Huda dan Nazri..semoga berkekalan sehingga ke jinjang pelamin~

Saturday, November 26, 2011

Penang



Wau best mama bersama ciksu (adik sarrah) berjalan ke penang yek..
Ciksu suke sgt la tu..makan beringat jugak..
jgn mkn byk sgt..huhu
pesanan dr kakak..:-)



Mama tepi sekali berjubah hitam.
Ciksu tudung hijau

Menu hari ni

Menu tengah hari tadi udang galah goreng berlada dan tomyam..
tengok kakak kat atas tu..kakak mmg sgt suke udang..macam abahnye jugak:-)





Ni dia udang goreng berlada..
Resepinye bleh tgk sini

Hiasan sentuhan abg..pandai gak abg ni yek:)


Tomyam..


Tomyam kali ni x menjadi sgt...huhu..
Udang goreng berlada tu abg kate sedap..
:-)

Friday, November 25, 2011

Jumpa pakar



Hari isnin lepas hariz dibawa jumpa pakar kanak-kanak di hospital muadzam shah..


Mengikut kata doktor..hariz mungkin ade asma.
Kalau ikutkan belah aku mmg ade keturunan asma iaitu mama aku sendiri.

Dan doktor ade gak gitau budak kecil masih ade peluang untuk sembuh..
Setiap kali selepas solat umi sentiasa mendoakan untuk kamu nak.

Sungguh besar harapan ini agar dapat melihat kamu pulih sepenuhnya...AMIN

Thursday, November 24, 2011

Tahniah



Baru2 ni kami dikejutkan dgn berita gembira.

Bakal dapat anak sedara baru lagi thn dpn!

bukan satu tapi dua org..tahniah ye kak sri n Jijah

katenye akan sama-sama berpantang..



Kak Sri


Jijah

Tahniah! Tahniah! Tahniah!!..tak sabar ni nak tgk org baru..







Tuesday, November 22, 2011

Hariz dan CD


Monday, November 21, 2011

Buku untuk kakak dan hariz

Cuti ni aku nak abiskan masa bersama kakak n hariz..
ade beberape buah buku cerita dan buku aktiviti yg baru dibeli..
Nanti kite buat same2 ye kakak..

kakak kalau ape2 yg ade kartun princess mmg die suke sgt..


Gambar kat atas ni banyak buku cerita..yg ni aku kena bacakan untuk kakak:-)

ok kakak..JOM!!

Saturday, November 19, 2011

Zoo Lipis


Habis exam utk hari ni (esok ade lg 1 paper)..
ptg td kitorg g zoo..zoo mini




kakak tunjuk rusa







Binatang apa ni ye adik2?...HEHE


Tiket
dewasa RM3
Kanak-kanak bawah 10 thn RM2

Thursday, November 17, 2011

Discharge dari wad


Hari ni hariz dah keluar dari wad..bunyi kahak masih ade lagi..
harap2 cpt hilang..
Esok aku g lipis nk amik exam..
exam hari sabtu n ahad..
tinggal lagi hariz..sian hariz..kena tinggal..padahal time2 macam ni lah aku kena ade selalu dgn die..
terpaksa tinggal sebab hariz mmg xleh lasak ke mane2..
kami bawa kakak je..

Wednesday, November 16, 2011

Wad lagi



Hariz masuk wad lagi hari ahad sampai la skarang..
Minggu depan insyaallah hari selasa kami akan berjumpa dgn specialist..

Wednesday, November 9, 2011

Kekangan


Sangat rindu masa bersama anak tanpa kekangan:-(
Tak payah pikir assignment x siap..
Tak payah pikir risau x study..
Tak payah pikir risau nak exam..