Friday, November 9, 2012

Hari ke 5 di Lipis

Hari ni merupakan hari ke 5 saya di sini.
Hmm..kali ni pecah rekod betul..lama sungguh rase berpisah dengan family ..

Hari ni juga saya baru habis exam untuk sem 3..huhu
Tak tau la camner keputusan exam saya..

Nak kata saya pulun study sgt tak jugak..
Bila dah pregnant ni tak boleh nak study beria..
Kudrat tidak mengizinkan.. huhu..betul2 x daya!
Dapat bilik pun yg x brape ok..
Lepas ni mungkin akan cuba berubah angin tukar hotel lain plak yg lebih selesa..

rindunya saya kat dorang ni!!
insyallah kakak dan abah akan smpi ptg ni..
esok akan ke kL utk appoiment gigi yg ke brape kali ntah..


No comments:

Post a Comment