Saturday, December 15, 2012

Pam spectra 3 baru dihantar servis





Pam kesayangan sy ni dah pun dihantar servis di histopoint kat Subang Jaya PJ.
Sebelum hantar tu sy dah p check suction pam ni kat Lunatots..katenye mmg pam ni perlu dihantar servis.. sebab suction die dah slow:-(
Nak hantar pam ni melalui Lunatots tak bleh sbb kitorg x beli kat sini..huhu..
Nak p sendiri kat histopoint pun tak tau jln, lgpun kitorg p KL skejap je..
Jalan mudah pos je lah.

So kitorg call dulu histopoint n tanye prosedur penghantaran pam ni camner..
Makluman yg saya dpt katanye pam ni dijangka siap dlm masa 3/4 hari dan dorang akan call kita semula untuk makluman berapa cas yg akan di kenakan.. duit tu kita bank in je nanti kat histopoint..
so harap2 selamat sampai kat tgn sy semula :-)


3 comments:

  1. harap2 elok lah lepas di baiki tu yer..

    ReplyDelete
  2. aku simpan je pam dlm kotak tak kuau2 kan lagi. harapnya keadaan masih sama

    ReplyDelete
  3. pun pakai spectra 3 , ni dh preg lagi, nak kene cek takut rosak dh lama simpan.. heheh ;)

    ReplyDelete